Impresii dupa concertul Anli Pollicino

DSC07798-scaled
0

Impresii dupa concertul Anli Pollicino

17.05.2010
Vineri seara am asistat si noi la concertul celor cinci muzicieni, veniti tocmai din indepartata Japonie. Dupa cum v-am spus, MIDOCAR a furnizat organizatorilor cele doua masini, cu care s-au deplasat membrii trupei si staff-ul acestora, pe strazile bucurestene.

La concert s-au adunat in jur de 400 de oameni. Majoritatea erau fani adevarati, poate nu neaparat ai trupei, cat ai genului muzical promovat de Anli Pollicino – rock-ul japonez. Dar au venit si cativa curiosi, sa vada ce inseamna o mica particica din cultura japoneza actuala si … au fost cel putin impresionati.

Infatisarea componentilor trupei este expresia curentului visual–key. Foarte excentrica pentru gusturile europene, insa destul de comuna pe strazile din Tokio, orasul celor cinci componenti Anli Pollicino.

Chiar daca multi inclina sa catalogheze arta muzicii j-rock, drept o manifestare emo, aceasta judecata este departe de adevar. Mesajele promovate sunt mai degraba pozitive, versurile vorbesc despre dragoste, ambitie, libertate in toate sensurile acesteia.

In final, putem spune ca cei de la Anli Pollicino ne-au oferit un show de exceptie. Am avut placerea sa cunoastem niste tineri talentati, veseli si colorati, care si-au dat pur si simplu sufletul pe scena din The Silver Church.

Speram ca prin acesasta experienta muzicala unica pana acum in Romania, organizatorii au reusit sa deschida noi orizonturi, iar noi ne bucuram ca am putut sa ne aducem intr-un fel contributia.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2