Sustinem primul eveniment J-rock in Romania!

0

Sustinem primul eveniment J-rock in Romania!

13.05.2010

Nu este pentru prima data cand suntem implicati intr-un proiect artistic. Anul acesta insa, atentia noastra este concentrata spre publicul tanar, pe care vom incerca sa-l sustinem atat in achizitionarea primei masini la 18 ani, cat si in alte activitati in care ne putem aduce in vreun fel contributia!

Pentru prima oara in Romania,  o formatie de J-rock va concerta, pe 14 mai in clubul The Silver Church in Bucuresti.

Un spectacol  unic adus din adevaratul Est, pentru toti cei care l-au asteptat, cat si pentru cei  deschisi sa experimenteze cea mai spectaculoasa fantezie muzicala a momentului. Muzica rock japoneza s-ar traduce ca fiind un spectacol uimitor de culoare si thrill, o atmosfera fantastica, o experienta muzicala memorabila.

Spectacolul face parte din turneul european de promovare a noului album Fahrenheit 31, lansat in noiembrie 2009. Anli Pollicino este o trupa de J-rock din Tokyo a caror muzica este influentata de trupe ca Evanescence, Marilyn Manson, L’arc~en~Ciel sau Siam Shade. De-a lungul timpului si-au conturat un stil original teatral, de light rock spre gothic. Trupa are o mare priza la public datorata secventei muzicale solide si a calitatii vocii solistului Shindy.

Seara va debuta cu o prezentare de moda la ora 19:00, “Bondage fashion show” a designerului Lorand Coza. Incepand cu ora 20:00 vor urca pe scena membrii trupei Anli Pollicino: Shindy, Takuma, Yo-1, Masatoshi, Kiyozumi,  pentru prima oara in fata fanilor din Romania.

Pe parcursul sederii trupei japoneze in Romania, acestia se vor deplasa prin Bucuresti cu doua dintre masinile noastre cu MIDOCARacter. Fanii pot sa-i depisteze foarte usor in trafic. Nu va spunem despre ce modele este vorba, insa maine, in oricare din masinile noastre s-ar putea sa-i observi pe excentricii componenti ai trupei.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2