La MIDOCAR e simplu sa iti schimbi masina

welt-e1266568139108
0

La MIDOCAR e simplu sa iti schimbi masina

19.02.2010

Atunci cand te hotarasti sa iti achizitionezi un autoturism nou, cel mai simplu si cel mai convenabil este sa te adresezi unei companii ce iti ofera servicii auto complete.

La MIDOCAR serviciile de pre-vanzare incep prin alegerea de catre client a consilierului. Din acel moment acesta va fi alaturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna solutie de finantare, un asigurator de incredere, si se va ingriji ca intregul proces de achizitie a autoturismului sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru clientul sau.

Si dupa ce ati devenit posesorul masinii, investitia dumneavoastra va fi in continuare pe maini bune. Personalul calificat din service-urile MIDOCAR va sti cel mai bine sa se ocupe de masinile ce si-au inceput primul drum din fata showroom-ului nostru.

In cazul in care doriti sa va schimbati autoturismul (noi va recomandam un Audi sau un Volkswagen) este important sa stiti ca MIDOCAR va pune la dispozitie serviciul de buy back. Orice masina care a plecat de la noi este binevenita inapoi prin asocierea cu marca Weltauto. Puteti beneficia de aceste servicii chiar si in cazul in care nu detineti un autoturism achizitionat de la una dintre locatiile noastre.

Sistemul buy back inseamna cea mai simpla cale de urmat pentru a-ti schimba autoturismul. Vii cu vechea masina la MIDOCAR, iar colegii de la Weltauto se vor ocupa de evaluarea acesteia. Intre timp tu iti alegi masina cu care vrei sa pleci acasa, fie ca e vorba de un autoturism nou, sau de o masina din oferta Weltauto. In cel mai scurt timp posibil se vor incheia formalitatile, iar tu vei putea pleca acasa cu noua ta achizitie.

Optand pentru utilizarea serviciului buy back, alegi cea mai sigura cale de a-ti schimba masina. Fie ca alegi un autoturim nou, fie ca alegi unul din oferta Weltauto. Serviciile post-vanzare Weltauto includ garantia prin inlocuire – schimbarea autoturismul in prima saptamana dupa achizitie, cu un altul din parcul Weltauto – si verificarea tehnica gratuita de care puteti beneficia in primele patru saptamani dupa livrare.

Mai mult decat atat, aveti garantia ca intotdeauna vom fi dispusi sa rascumparam un autoturism plecat din parcul nostru auto, chiar si dupa cativa ani de la livrarea lui.

Mai simplu nu se poate.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2