Noul Audi A1, lansat oficial in Romania

Audi-A1-MDV-031-Small
0

Noul Audi A1, lansat oficial in Romania

24.09.2010

Caracter sportiv si individualitate in clasa compacta

Audi introduce in aceasta toamna o noua dimensiune in clasa compacta. Un model dinamic si de inaltă calitate, cu o mare incarcatura emotionala, care concentreaza toate virtutile marcii in mai putin de patru metri – un design plin de caracter, calitate fara compromisuri, tehnologii inovatoare si eficiente. Sasiul dinamic si motoarele puternice fac din noul A1 cel mai sportiv automobil din segmentul sau.

Clientii tineri ai modelului A1 locuiesc, in principal, in orase mari si, din acest motiv, doresc un automobil creat special pentru mediul urban. Datorita dimensiunilor sale compacte, noul Audi A1 este foarte dinamic si agil in traficul urban, fiind extrem de potrivit pentru utilizarea zilnica.
Interiorul noului Audi A1 este, de asemenea, sportiv si de inalta calitate. Clientii isi pot personaliza numeroasele detalii interioare, pentru a adapta automobilul gusturilor proprii. Cel mai nou model Audi are un portofoliu foarte cuprinzator de tehnologii avansate la bord; sistemul infotainment din dotarea acestuia stabileste noi standarde in cadrul segmentului. Modelul A1 este automobilul premium din clasa compacta – un Audi adevarat, desavarsit.

Noul model Audi A1 poate fi vazut in showroom-ul Audi de la MIDOCAR Vitan.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2