Doua ponturi pentru masina ta!

Solodiesel
0

Doua ponturi pentru masina ta!

14.06.2010

Merge cu benzina in loc de motorina?

Raspunsul la intrebarea de mai sus este evident un “nu” raspicat si categoric. Stim asta din experienta prietenilor si cunoscutilor nostri.

Intr-un moment de neatentie, oricui i se poate intampla sa umple rezervorul masinii cu benzina, desi are o motorizare diesel. Rezultatul este destul de tragic, avand in vedere ca masina nu mai are nici o sansa sa porneasca odata ce a primit un alt tip de combustibil, decat cel de care avea nevoie.

Noi am gasit o solutie la aceasta problema. Este vorba despre un mic accesoriu numit SoloDiesel, care asa cum ii spune si numele, va permite sa introduceti “doar diesel”. Acest accesoriu va inlocui capacul rezervorului si va elimina riscul de a introduce benzina in loc de motorina.

Cum face asta? Afla printr-un simplu click!

La MIDOCAR pretul unui astfel de dispozitiv este de 176.73 RON cu TVA inclus.

Iar pentru acele drumuri lungi, in care doriti sa va intretineti pasagerii intr-un mod cat mai placut, avem o  alta propunere: Philips PD7042. Sistemul de divertisment este compus din doua LCD-uri. Datorita dimensiunii acestea pot fi transportate cu usurinta, si pot fi montate in spatele tetierelor, pentru placerea pasagerilor de pe bancheta din spate. Gata cu plictiseala!

Aici poti afla mai multe detalii despre sistemul Philips PD7042!

Te asteptam la MIDOCAR cu oferta completa de accesorii!

MIDOCAR Otopeni
Sos. Odai 219-225
021.300.79.51
piesedeschimb@midocar.ro

MIDOCAR Vitan
Splaiul Unirii 643-673
0750.236.472
piese-vitan@midocar.ro

LATER EDIT:

07.07.2010

Conform noilor reglementari privind taxa pe valoare adaugata (reprezentand 24% din valoarea produsului), preturile produselor prezentate in aceasta oferta s-au modificat dupa cum urmeaza:

Solo Diesel – 183.52 RON cu TVA inclus

Sistem divertisment Philips PD7042 – 1339.13 RON cu TVA inclus


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2