Oblivion. Planeta uitata – In cinematografe din 12 aprilie

carton_Oblivion-e1365486204344
0

Oblivion. Planeta uitata – In cinematografe din 12 aprilie

MIDOCAR si RoImage va invita la film!
„Oblivion. Planeta uitata” are premiera in cinematografele din Romania pe 12 aprilie.

oblivion - planeta uitata 2013

Realizat de regizorul „TRON: Legacy si de producatorul „Rise of the Planet of the Apes”, Oblivion este o actiune SF, ce prezinta un viitor indepartat, in care Pamantul a evoluat dincolo de orice recunoastere. Confruntarea unui om cu trecutul il va duce intr-o calatorie pana la finalul careia va trebui sa lupte pentru a salva omenirea.

Jack Harper (Tom Cruise, in rolul principal) este unul din ultimii reparatori de drone stationati pe Pamant. Parte a unei masive operatiuni de extractie de resurse vitale, dupa decenii de razboi cu extrem de periculosii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Traind si patruland de la sute de metri deasupra Pamantului, Jack isi da viata peste cap cand intalneste o frumoasa straina, pe care o salveaza dintr-o epava a unui vehicul spatial prabusit pe Terra. Sosirea ei declanseaza o serie de evenimente care il forţeaza pe Jack sa pună sub semnul intrebării tot ceea ce stia pana atunci. Din acel moment, soarta omenirii se afla in mainile sale.

Alaturi de RoImage, vom oferi in anul 2013 invitatii la filmele lansate de distribuitor in cinematografele din Bucuresti. Va invitam ca in perioada premierelor, sa accesati atat blogul MIDOCAR, cat si pagina noastra de Facebook, pentru a afla mai multe informatii despre cum puteti castiga invitatii duble oferite de distribuitorul RoImage.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2