Saptamana Noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

DM-Audi
0

Saptamana Noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

14.03.2012

In perioada 12-17 martie, la MIDOCAR Vitan se desfasoara saptamana de test drive dedicata Noului Audi A4. Lansat in urma cu cateva luni in Portugalia, modelul disponibil in 5 variante de gama atesta “Progresul prin Tehnologie” atins de familia A4.

Noul Audi A4 nu are cat un pic din toate, ci are totul din fiecare: distinctia unei limuzine, agilitatea unei masini sport si tehnologie de top. Mai multe nu spunem, pentru ca modelul a beneficiat deja de promovare extensiva pe platformele noastre online, dar si pentru ca ne dorim ca publicul sa interactioneze direct cu el.

Masina poate fi testata in saptamana 12-17 martie, in baza unei programari solicitata Departamentului de Vanzari.

In cadrul evenimentului din showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan, artistul Traian Marcu expune o serie de sculpturi cinetice, a caror tema este evolutia artei odata cu tehnologia. Lucrarile sculptorului expun rezultatul artistic al unei lumi in perpetua miscare, angrenata de inginerie, iar simbolistica pentru Audi este de la sine inteleasa: tehnologia da pulsul progresului.

Alaturi de Noul Audi A4, saptamana aceasta poate fi testata la MIDOCAR Vitan si varianta 2.0 TDI/ 143 CP a lui Audi A5 Sportback.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2