Test drive comparativ Volkswagen Caddy / Mercedes Citan

0

Test drive comparativ Volkswagen Caddy / Mercedes Citan

Revista „Auto Motor si Sport” a desfasurat un test-drive comparativ Volkswagen Caddy versus Mercedes Citan. Cu un portbagaj incapator, o calitate solida a fabricatiei, finisaje bine lucrate si un comportament rutier apropiat unei berline, Volkswagen Caddy isi adjudeca o victorie categorica si meritata.

Potrivit redactorilor AMS, Volkswagen Caddy este un competitor de temut in clasa van-urilor compacte. Sarcina utila de 670 kg (fata de cele 446 kg ale Mercedes Citan) si portbagajul incapator, variabil intre 750 si 1500 de litri, ii ofera avantaje incontestabile in fata competitiei.

La bordul lui Caddy, pasagerii din fata calatoresc pe un capitonaj mai bun si in conditii de spatiu mai generoase. Ergonomia postului de conducere este superioara, iar pozitia de condus mai apropiata de a unei berline.

Auto motor und sport (Volkswagen Caddy / Mercedes Citan)

In sprijinul concluziilor test-drive-ului comparativ realizat de Revista AMS sunt si statisticile de inmatriculari din Romania. In perioada ianuarie-noiembrie 2012, Volkswagen Caddy a fost cel mai bine vandut autovehicul comercial din clasa lui.

Test drive-ul integral Volkswagen Caddy versus Mercedes Citan este disponibil in numarul de februarie al revistei AMS si poate fi previzualizat in acest link.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2