Vedeta Volkswagen in 2010

20091214KN014K-mediu
0

Vedeta Volkswagen in 2010

08.01.2010

Masina oficiala a Raliului Dakar 2010, cel mai dur raliu din cate exista, noul Amarok a trecut cu brio de toate testele la care a fost supus pentru a demonstra ca este pregatit sa faca fata unei asemenea provocari.  Cristoph Beck, care face parte din echipa Volkswagen Motorsport inca din 1999, ocupa functia de manager si coordonator a echipei de asistenta din cadrul raliului. Acesta a acordat un interviu in care vorbeste cu entuziasm despre acest concurs, despre cat de mult a crescut nivelul de profesionalism.

Echipa responsabila cu suportul tehnic si service-ul mobil este aproape la fel de importanta ca si masina de raliu in aceasta competitie. Tocmai de aceea totul trebuie pregatit cu cateva luni inainte, pana in cele mai mici detalii. Ceea ce s-a intamplat si cu noul Amarok, care a fost testat in conditii extreme, pe toate tipurile de suprafete, asemenea celor cu care se confrunta acum in Raliul Dakar. Cristoph Beck este convins ca nu si-a asumat nici un risc, implicand o masina complet noua in aceasta misiune.

Rudolf Schenker si vocalistul Klaus Meine, componenti ai legendarei formatii Scorpions, s-au aratat si ei deosebit de interesati de noul Amarok. Rudolf Schenker va testa pick-up-ul in timpul zilelor libere ale raliului.

Startul competitiei s-a dat in Buenos Aires. Traseul s-a indreaptat spre poalele muntilor Anzi, apoi spre coasta Pacificului, unde astazi va face o oprire in Antofagasta. Tot aici, Rudolf Schenker va testa maine masina care pentru el simbolizeaza “aventura, libertate si distractie”. Cei de la Scorpinos s-au declarat deja fani ai noului model: “Volkswagen Amarok Rocks!” exclama acestia.

Dupa prezentarea in cadrul Raliului Dakar, pick-up-ul minune urmeaza sa fie lansat pe pietele din America de Sud, apoi in Europa, unde in primavara va ajunge si in Romania.

AICI ai ocazia sa intri si tu in laboratorul in care a fost testat noul Amarok. Poti afla din interviul acordat de Cristoph de ce fel de modificari sau echipari suplimentare a avut nevoie masina de baza, pentru a fi folosita in cadrul raliului si alte noutati si evenimente legate de Amarok.

Later edit:

11.06.2010

Amarok urmeaza sa fie lansat oficial in Romania in toamna, in luna noiembrie. Insa la finalul sezonului estival o sa va putem oferi deja cateva sesiuni de test-drive precum si lista de pre-vanzare.

Iata unde ne puteti gasi:

MIDOCAR Otopeni

Şos. Odăi, nr. 219-225
Sector 1, Bucureşti

Tel: 021.300.79.60/70

vanzariLNF-otopeni@midocar.ro

MIDOCAR Vitan

Splaiul Unirii, nr. 643-673
Sector 3, Bucureşti

Tel: 0750.238.400

vanzariLNF-vitan@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2