Volkswagen: obiective pentru 2010

VW-sigla1
0

Volkswagen: obiective pentru 2010

13.01.2010

VW sigla

Suntem obisnuiti ca la inceputul fiecarui an sa ne stabilim un plan de actiune si sa ne fixam obiectivele pe care urmeaza sa ne concentram atentia. Noi ne-am gandit sa va dezvaluim si voua noutatile de la Volkswagen, planificate pentru anul ce tocmai a inceput.

In primul rand merita sa fie adus in centrul atentiei noul model de Touareg. Noua generatie a SUV-ului de succes a fost proiectata pentru a ne bucura de un spatiu interior mai mare. Constructorul a prevazut 7 locuri pentru aceasta versiune. Desigur ca noul Touareg va dispune si de o gama de motoare mai eficienta.

Polo, masina anului 2010 in Europa, va dezvalui trei noi versiuni pentru acest an. Polo Cross , Polo GTI si cea care va fi cea mai verde masina din clasa sa – Polo Blue Motion. Multumita unui concept aerodinamic inovativ Polo Blue Motion va da dovada de un dinamism remarcabil. Prin solutiile de inalta tehnologie oferite de constructorul german, aceasta versiune va impresiona prin valorile deosebit de reduse atat in privinta  consumului de carburant, cat si al emisiilor de CO2.

In 2010 vor fi revizuite si actualele modele de Touran si Sharan. Acestea vor adopta cateva elemente de design specifice pentru Golf si Polo. Fireste  ca si partea tehnica va fi actualizata pentru a obtine mai multa putere si eficienta.

Nu in ultimul rand va soptim ca in toamna asteptam un nou model de Passat, iar pe final de an vine si Jetta din urma, cu o noua versiune.

Daca v-am trezit putin curiozitatea, urmariti-ne in continuare pentru a fi la curent cu lansarile in Romania si, cine stie? Poate obiectivele Volkswagen pentru 2010 se dovedesc a fi in concordanta cu obiectivele voastre pentru acest an.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2