Echipa Kick Ass revine pe marile ecrane!

kick-ass-2
0

Echipa Kick Ass revine pe marile ecrane!

 Kick-Ass, Hit Girl si Red Mist sunt gata de actiune in Kick Ass 2, dupa succesul imens din 2010 cu Kick Ass.

Cand i-am vazut ultima data pe asasina junioare Hit Girl si pe tanarul justitiar Kick-Ass, cei doi incercau sa duca o viata normala de adolescenti, ca Mindy si Dave. Pentru ca se apropia absolvirea si cei doi nu prea stiau incotro s-o apuce, Dave se hotaraste sa infiinteze prima echipa de supereroi a lumii impreuna cu Mindy. Din nefericire, pentru ca Mindy e prinsa ca actioneaza ca Hit Girl, este nevoita sa se retraga, ceea ce o arunca, spre oroarea ei, in lumea infricosatoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavand pe nimeni alaturi, Dave isi uneşte fortele cu echipa Justitie Eterna, condusa de un fost mafiot pocait, pe nume colonelul Stars and Stripes.

RoImage va invita sa vizionati actele de bravura nebunesti ale lui Kick Ass, care inspira un nou val de eroi autoproclamati. Acestia pornesc mascati intr-o cruciada proprie. Condusi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alatura acestei patrule. Dar cand supereroii amatori ajung sa fie vanati de Red Mist, renascut acum sub numele de The Motherfucker, singura care ii poate salva de la pieire e Hit Girl.

Chiar cand eroii amatori incep sa se faca remarcati pe strada, cel mai mare ticalos din lume, The Motherfucker, isi aduna propria gasca de superdiabolici si ticluieste un plan ca sa-i faca pe Kick-Ass si pe Hit Girl sa plateasca pentru ce i-au facut tatalui sau. Dar planul sau are o fisura: daca te pui cu un membru al echipei Justiţie Eterna, ti-i pui pe toti in cap…

kick-ass-1375974125

MIDOCAR si RoImage ofera 2 invitatii duble la filmul Kick Ass 2. Puteti participa la concurs completand acest formular.

Castigatorii vor fi extrasi prin random.org si anuntati pe blogul MIDOCAR.

Update:

Castigatorii sunt:

kick ass 2

Clipul extragerii poate fi vizionat in acest link.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2