Noul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

500
0

Noul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

23.08.2010

Constructorii primului model pick-up de la Volkswagen s-au straduit sa atinga cateva obiective pentru ca produsul sa-si merite numele Amarok – denumire imprumutata din limba inuitilor, care in traducere inseamna „lup”. Eforturile depuse s-au materializat printr-un model deosebit, cu totul diferit fata de cele integrate pana acum in gama de Autovehicule Comerciale Volkswagen.

 

O masina robusta, care detine controlul pe aproape orice fel de suprafata. Chiar si atunci cand suporta o incarcatura de mare greutate, tractiunea integrala si, optional, suspensiile Heavy-Duty, reusesc sa aduca masina si pasagerii ei, in siguranta maxima la destinatie.

Primul test, si totodata cel mai greu, s-a petrecut in cadrul Raliului de la Dakar, cunsocut ca fiind cel mai dur raliu din lume. Pe cei care l-au testat aici, membrii echipei oficiale de asistenta a evenimentului, i-a convins de calitatile off-road impresionante cu care a fost inzestrat.

Amarok si-a anuntat lansarea oficiala in Romania in luna noiembrie.

Noi insa, o sa vi-l putem oferi “in avanpremiera”. Deja i-am pregatit un loc de parcare pe masura, deoarece la MIDOCAR, modelul Amarok va putea fi testat inca din luna septembrie!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2